Kruidensessie The Plant Pharmacy door Lisette Kreischer

Kruidensessie The Plant Pharmacy door Lisette Kreischer

FOAM The Kitchen

Leven op de kracht van de natuur


16 november, 11.00-13.30/14.00 met aansluitend een heerlijke vegan lunch

De natuur is krachtiger dan je denkt. Planten kunnen ons voeden en helen, en deze natuurlijke medicijnen liggen overal voor het oprapen. Op 16 november, wanneer de herfst in volle gang is, geeft Lisette Kreischer bij FOAM The Kitchen te Den Haag tijdens een sessie van 2,5 uur een beknopte introductie in de wondere wereld van kruidengeneeskunde in de stijl van haar boek The Plant Pharmacy. Ze vertelt over haar meest dierbare kruidenvrienden, hoe je deze kunt inzetten bij een uch en een kuch, en hoe je simpel en eenvoudig je eigen kruidenapotheek samenstelt. Samen met Lisette maak je een krachtig elixer met kruiden passend bij jouw karakter en hoe je je op dat moment voelt, en stel je je eigen persoonlijke medicinale thee samen.

Prijs: 65,- Dit is inclusief thee, een lekker plantaardig snackje, materiaal voor het maken van een kruidenelixer en je eigen medicinale thee en aansluitend een heerlijke plantaardige lunch van FOAM.

Locatie: FOAM The Kitchen, Boomsluiterskade 26, Den Haag

Aanmelding: Voor deze locatie zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar. Je kunt je aanmelden via thekitchen@foamcatering.nl met als onderwerp The Plant Pharmacy.

In geval van annulering: Bij annulering binnen 48 uur na boeking geldt een restitutie van 100%. Bij annulering meer dan 7 dagen voorafgaand aan de startdatum geldt een restitutie van 50%. Vanaf 7 dagen voor de startdatum geldt er geen restitutie.