Take Away Christmas Dinner

Soep van pastinaak en topinamboer met gebakken oesterzwammen Creme of parsnip and Jerusalem artichoke with fried oyster mushrooms — Vegan rollade gevuld met noten, linzen, specerijen, vegan kaas en spinazie, met een stamppotje van aardappel en knolselderij en jus van geroosterde rode biet Vegan roulade stuffed with nuts, lentils, spices, vegan cheese and spinach, served […]

Lees meer

FOAM en duurzaamheid

Gastblog | Jennifer Shahheidari | Duurzaamheid Ieder jaar wordt op de eerste dinsdag van september extra aandacht gegeven aan duurzaamheid. Op deze dag krijgen de meest unieke duurzame ideeĆ«n of initiatieven een podium in politiek Den Haag. Voor FOAM is dit een belangrijk thema, omdat duurzaamheid niet alleen beter is voor ons leefklimaat, maar ook […]

Lees meer

Ga jij voor een plantaardige biefstuk?

Gastblog | Jennifer Shahheidari | Veganisme Ben jij een carnivoor, een knipperlichtvegetariĆ«r of misschien toch een herbivoor? Bij FOAM vinden wij dat iedereen dit zelf moet beslissen, maar wij vinden het leuk om jou te laten zien hoe lekker en veelzijdig plantaardig eten kan zijn. Daarnaast draagt het ook bij aan een beter milieu. Nederland […]

Lees meer