Basis workshop Fermenteren

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Basis workshop Fermenteren

31 januari // 19:0022:00

€62,50

Sta je wel eens stil bij hoeveel dagelijkse producten eigenlijk gefermenteerd zijn? Denk eens aan koffie, bier, wijn maar ook bijvoorbeeld brood en yoghurt.

Naast dat het erg lekker is om gefermenteerde producten te eten is het ook heel gezond én een goede manier om je eten langer houdbaar te maken.

Tijdens deze basis workshop verteld Margot, specialist in fermenteren, je in 3 uur wat fermentatie nou eigenlijk is, welke verschillende technieken er zijn om te fermenteren en welke materialen je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan.

Na het theoretische gedeelte gaan we samen de keuken in om jouw zelf gekozen groenten te fermenteren zodat je met meerdere gevulde potten naar huis gaat.

Uiteraard is er voldoende mogelijkheid om Margot haar gefermenteerde hapjes en drankjes te proeven én om al je brandende vragen te stellen.

Prijs: € 62,50 per persoon. Dit is inclusief een warme maaltijd.

Wil je er bij zijn? Reserveer dan jouw plek door een email te sturen naar thekitchen@foamcatering.nl

Bij annulering binnen 48 uur na boeking geldt een restitutie van 100%. Bij annulering meer dan 7 dagen voorafgaand aan de start datum geldt een restitutie van 50%. Vanaf 7 dagen voor de startdatum geldt er geen restitutie.

Gegevens

Datum:
31 januari
Tijd:
19:00 – 22:00
Kosten:
€62,50

Locatie

FOAM The Kitchen
Boomsluiterskade 26
Den Haag,
+ Google Maps