Gezonde Frisse Bubbels

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezonde Frisse Bubbels

24 mei // 14:0017:00

€65,00

Wil jij eens verder kijken dan de standaard drankjes die je zoal koopt en drinkt? Ben je op zoek naar een gezonde frisdrank zonder in te leveren op smaak? Willen je kinderen niets liever dan frisdranken drinken terwijl jij dat ongezond vindt. Of heb jij gefermenteerde drankjes al wel ontdekt maar wil je leren hoe je ze zelf kan brouwen? Lees dan verder!

Margot van FERMfermentatie laat je kennis maken met een breed pallet van gefermenteerde frisdrank, die naast dat ze super gezond zijn, je smaakpapillen prikkelen. Leer hoe je gemakkelijk en met een klein budget thuis makkelijk frisdrank kan brouwen, wat fermentatie is, waarom dit zo gezond is en welke variaties er mogelijk zijn.

Na deze workshop zul je niets dan lof oogsten met je eigen gemaakte brouwsels, wil iedereen opeens de bob zijn na een borrel bij jou thuis, en zullen je kinderen die ongezonde Cola en Fanta met liefde laten staan. Je gaat naar huis met verschillende drankjes en (zelfgemaakte) starters en een berg inspiratie om thuis verder mee te brouwen.

Bruis je van nieuwsgierigheid? Schrijf je dan snel in door een email te sturen naar thekitchen@foamcatering.nl.

Deze workshop gaat door bij 10 deelnemers.

Gegevens

Datum:
24 mei
Tijd:
14:00 – 17:00
Kosten:
€65,00

Locatie

FOAM The Kitchen
Boomsluiterskade 26
Den Haag,
+ Google Maps