Kruidensessie The Plant Pharmacy door Lisette Kreischer

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kruidensessie The Plant Pharmacy door Lisette Kreischer

16 november // 11:0014:00

€65,00

Leven op de kracht van de natuur


Sessie, met aansluitend een heerlijke vegan lunch

De natuur is krachtiger dan je denkt. Planten kunnen ons voeden en helen, en deze natuurlijke medicijnen liggen overal voor het oprapen. Op 16 november, wanneer de herfst in volle gang is, geeft Lisette Kreischer bij FOAM The Kitchen te Den Haag tijdens een sessie van 2,5 uur een beknopte introductie in de wondere wereld van kruidengeneeskunde in de stijl van haar boek The Plant Pharmacy. Ze vertelt over haar meest dierbare kruidenvrienden, hoe je deze kunt inzetten bij een uch en een kuch, en hoe je simpel en eenvoudig je eigen kruidenapotheek samenstelt. Samen met Lisette maak je een krachtig elixer met kruiden passend bij jouw karakter en hoe je je op dat moment voelt, en stel je je eigen persoonlijke medicinale thee samen.

Prijs: 65,- Dit is inclusief thee, een lekker plantaardig snackje, materiaal voor het maken van een kruidenelixer en je eigen medicinale thee en aansluitend een heerlijke plantaardige lunch van FOAM.

Aanmelding: Voor deze locatie zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar. Je kunt je aanmelden via thekitchen@foamcatering.nl met als onderwerp The Plant Pharmacy.

In geval van annulering: Bij annulering binnen 48 uur na boeking geldt een restitutie van 100%. Bij annulering meer dan 7 dagen voorafgaand aan de startdatum geldt een restitutie van 50%. Vanaf 7 dagen voor de startdatum geldt er geen restitutie.

Gegevens

Datum:
16 november
Tijd:
11:00 – 14:00
Kosten:
€65,00

Locatie

FOAM The Kitchen
Boomsluiterskade 26
Den Haag,