De ruimte is geschikt voor groepen tot 24 personen. Wij werken met maximaal 24 koks tijdens onze workshops.

Vegan lunch in Den Haag

KOOKSTUDIO DEN HAAG

FOAM The Kitchen is een prachtige kookstudio in het centrum van Den Haag. Sinds 2019 geven wij hier inspirerende kookworkshops voor groepen of kan je je individueel inschrijven voor onze open kookworkshops.  

Naast onze eigen vegan kookworkshops is onze kookstudio te huur voor andere vegetarische culinaire ondernemers die op zoek zijn naar een compleet uitgeruste professionele keukenruimte. De kookstudio is zowel als catering ruimte als voor het geven van workshops te huur. 

Wil jij onze kookstudio huren? Dit kan al vanaf 3 uur per dag. Huur jij liever de hele dag of een aantal achtereen volgende dagen? Dan gelden daar uiteraard andere prijzen voor. Neem even contact met ons op voor alle informatie.

KOOKCLUB
DEN HAAG

Onze professionele kookstudio is ook te huur voor kookclubs of als locatie voor feestelijke gelegenheden. Samen met vrienden en familie je verjaardag vieren, genieten van een privé diner of een kinderfeestje? Het is allemaal mogelijk in onze fijne keukenruimte aan de Boomsluiterskade.

Ook voor zakelijk gebruik

VERGADERRUIMTE HUREN

Wil jij een vergaderruimte huren in Den Haag? En wil je vergaderen op een bijzondere locatie? FOAM The Kitchen is zeer geschikt voor diverse zakelijke gelegenheden tot 20 personen. Wij hebben een lange tafel met comfortabele stoelen. Voor presentaties is een whiteboard aanwezig. Desgewenst serveren wij een heerlijke plantaardige lunch of diner of iets lekkers bij de koffie. Alles aangepast aan uw wensen. Vergaderen kan bij ons in stijl en onder het genot van veel lekkers!  

Laat je gegevens achter en we helpen je verder

Meer informatie

Onze kookstudio is makkelijk te bereiken, binnen 5 minuten zit je op de snelweg. Wij zijn centraal gelegen en op loopafstand van zowel station Hollands Spoor als Centraal station en met genoeg parkeerruimte en een tramhalte voor de deur. 

Onze kookstudio is al te huur vanaf € 55,00 per uur (minimaal 3 uur). 

Vul het contactformulier in en je ontvangt van ons een PDF met alle informatie!

Login
Account aanmaken

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw gebruikersnaam of e-mailadres in en wij sturen je een nieuw wachtwoord op!

Winkelmand 0