De ruimte is geschikt voor groepen tot 24 personen. Wij werken met maximaal 24 koks tijdens onze kookworkshop

Keuken huren Den Haag

KOOKSTUDIO HUREN DEN HAAG

FOAM The Kitchen is een prachtige kookstudio in het centrum van Den Haag. Sinds 2019 geven wij hier de leukste, inspirerende vegan kookworkshops. Je bent welkom met je eigen groep (minimaal 6 personen, maximaal 24 personen) of je kunt je individueel inschrijven voor onze kookworkshops.  

Naast onze eigen vegan kookworkshops is onze kookstudio te huur voor andere vegetarische & vegan culinaire ondernemers die op zoek zijn naar een ruimte om kookworkshops of diners te geven. Vlees en vis zijn NIET toegestaan.

 Onze prijzen starten al vanaf € 500,- (ex BTW).

Wil jij onze kookstudio huren? Dit kan al vanaf 1 dagdeel.  Neem even contact met ons op voor alle informatie. Let op: wegens drukte met onze eigen workshops verhuren wij momenteel alleen op zondag, maandag en dinsdag.

KOOKCLUB
DEN HAAG

Onze professionele kookstudio is ook te huur voor kookclubs of als locatie voor feestelijke gelegenheden. Samen met vrienden en familie je verjaardag vieren of genieten van een privé diner? Het is allemaal mogelijk in onze fijne keukenruimte aan de Boomsluiterskade.

Teamuitje vegan kookworkshop in Den Haag bij FOAM

unieke vergaderruimte in den haag

VERGADERRUIMTE HUREN

Wil jij een vergaderruimte huren in Den Haag? En wil je vergaderen op een bijzondere locatie? FOAM The Kitchen is zeer geschikt voor diverse zakelijke gelegenheden tot 24 personen. Wij hebben een lange tafel met comfortabele stoelen. Voor presentaties is een whiteboard aanwezig. Desgewenst serveren wij een heerlijke plantaardige lunch of diner of iets lekkers bij de koffie. Alles aangepast aan uw wensen. Vergaderen kan bij ons in stijl en onder het genot van veel lekkers!  

Laat je gegevens achter en we helpen je verder

Meer informatie

Onze kookstudio is makkelijk te bereiken, binnen 5 minuten zit je op de snelweg. Wij zijn centraal gelegen en op loopafstand van zowel station Hollands Spoor als Centraal station en met een tramhalte voor de deur. Het is betaald parkeren in onze straat.

Vul het contactformulier in en je ontvangt van ons een PDF met alle informatie!

Winkelmand 0