We koken graag met de seizoenen mee en daarom kan ons aanbod per seizoen een beetje veranderen

Vegan lunch in Den Haag

VEGAN BORRELHAPJES

Bij FOAM voorzien we onze cateringklanten van eten en drinken voor uiteenlopende situaties en evenementen. Dit doen we altijd met veel liefde voor koken, duurzaamheid en de gebruikte ingrediënten. We kijken graag samen met jou naar de perfecte match van jouw wensen en de mogelijkheden. Dit geldt zeker ook voor onze vegan borrelhapjes.

De allerlekkerste vegan borrelhapjes van Den Haag en omstreken bestel je bij FOAM.

Wij zijn goed in het maken van mooie, kleurrijke en nét iets andere veganistische hapjes voor bij jouw feestje of ander evenement. 

Onze hapjes gaan per minimaal 20 stuks van dezelfde soort en we bezorgen vanaf € 100,- exclusief BTW. Wil je voor minder dan € 100,- aan veganistische snacks bestellen, dan kan je de hapjes ophalen bij FOAM op de Frederikstraat.

VEGANISTISCHE SNACKS

Wil jij je team of familie verrassen met eens iets anders dan de standaard kaasblokjes en bitterballen? Kies dan eens voor ons unieke aanbod aan veganistiche snacks.

Onze veganistische hapjes zijn allemaal huisgemaakt en zien er allemaal mooi, kleurrijk, lekker en verzorgd uit.

Zeker met een mix van verschillende veganistische borrelhapjes steel je de show.

Denk bijvoorbeeld aan onze homemade rösti met zeewier bacon en cashew creamcheese, Medjoul dadels met tahini en verse framboosjes of een bietenwrap met garam masala hummus en ingelegde wortel.

Wij zijn er van overtuigd dat presentatie bíjna net zo belangrijk is als smaak. 

Vegan snacks zijn altijd een goed idee!

PERFECTE MOMENTEN VOOR VEGANISTISCHE HAPJES

Er zijn natuurlijk en heleboel momenten waarop je je gasten  iets te eten wilt aanbieden maar waar een complete maaltijd wellicht niet de bedoeling is. Voor die momenten is onze hapjescatering perfect. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van gebeurtenissen waar wij regelmatig onze vegan borrelhapjes voor leveren. 

Heerlijk ontspannen

Vegan Verjaardag catering

Gezellig samen je verjaardag vieren met vrienden en je familie. Sommige mensen vinden het heerlijk om zelf de hele dag in de keuken te staan maar de meeste mensen is dat toch een grote uitdaging.  Met onze hapjes catering hoef jezelf niets te doen en kan je je gasten toch altijd iets lekkers aanbieden.

Volledig verzorgd

Bedrijfsborrel catering

Een bedrijfsborrel is niet compleet zonder smakelijke hapjes. Wanneer je bedrijf bezig is met duurzaamheid passen veganistische hapjes perfect in dat verhaal. Wanneer je eens uit wilt pakken met je bedrijfsborrel en iets anders op tafel wil zetten dan een bakje nootjes en chips, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. 

Tot in de puntjes geregeld

Vegan bruiloft catering

De meeste mensen beginnen of eindigen hun trouwfeest met een borrel Het is natuurlijk geweldig om je gasten dan te voorzien van heerlijke vegan borrelhapjes. Smakelijke gerechtjes bevorderen de feestvreugde en zorgen er voor dat uw gasten geen honger krijgen. 

Heerlijke catering in Den Haag

Offerte aanvragen

Heb je interesse in onze catering service? Vul dan dit formulier in. Wij komen dan binnen 24 uur met een voorstel! 

Winkelmand 0