Voor de beste vegan lunch in Den Haag moet je bij FOAM zijn!

Vegan lunch in Den Haag

Vegan Lunch en Ontbijt

Kom naar onze vegan lunchroom op de Frederikstraat voor kleurrijke, lekkere en gezonde ontbijtjes en voor een verse, niet te versmaden vegan lunch.

Wat denk je van een vegan BLTA met heerlijk biologisch brood, perfect gerijpte avocado en huisgemaakte tempeh bacon? Een Midden – Oosterse Shakshuka met een steenoven pita? Of ga jij liever voor onze glutenvrije haverpannenkoekjes met salted caramel, vers fruit, kokosvlokken en zonnebloempitjes? 

In de zomer hebben we een heerlijk terras in onze tuin én een terras aan de straatzijde. En zeg nou zelf; Wat is er nou heerlijker dan een vers geperst sapje of een gezonde Kurkuma latte drinken met je gezicht in de zon?

Vegan Lunch bestellen

Als je op zoek bent naar een vegan lunch voor op je werk dan kunnen wij je daar op verschillende manieren mee helpen. Ben je op zoek naar lunch broodjes of wil je het liever wat unieker aanpakken met lekkere maaltijd salades en verse soepen? Bestel dan je vegan catering via ons! Dit kan al vanaf 15 personen.

"De dagsoep was echt heerlijk, voedzaam, verwarmend, pittig, smaakvol. En de verse juices zijn erg lekker en eigen van smaak. We hebben genoten van de service en de gezelligheid."

Snel lunch bestellen

Mijn kantoor zit in de buurt!

Zit je kantoor dichtbij onze lunchroom en wil je voor minder dan 15 personen bestellen? Dan kan je er ook voor kiezen om een keuze te maken uit onze lunchkaart, je lunch telefonisch 070 752 21 41 te bestellen en je lunch op te halen. Of je kunt je lunch bestellen via Thuisbezorgd.  

Steken jullie met een groep collega’s graag een keer de handen uit de mouwen? Wij organiseren bij FOAM The Kitchen kookworkshops op maat voor kleine en grote groepen. Je leert hoe je als hobbykok volledig plantaardig de sterren van de hemel kunt koken. Wie weet is zo’n vegan kookworkshop wel iets voor jullie! 

"Heerlijk vegan gegeten. Super vriendelijke bediening."

tussen 09:00 - 16:00

Bel 070 75 22 141 voor een heerlijke lunch of ontbijt

Winkelmand 0