Kookworkshop Den Haag

Kookworkshop als teamuitje Den Haag

VEGAN KOOKWORKSHOP Den Haag

Ben jij op zoek naar een leuke vegan kookworkshop voor jezelf of als teamuitje? Dan is FOAM The Kitchen jouw place to be.

Tijdens een vegan kookworkshop bij FOAM The Kitchen ben je verzekerd van een ochtend, middag of avond vol kookplezier, gezelligheid en heerlijk eten.

Elke workshop die wij geven heeft een eigen thema en menu. Tijdens de workshop leer je een aantal basis- kooktechnieken, je leert over nieuwe smaken en smaak combinaties, je proeft nieuwe ingrediënten en leert hoe je als hobbykok de sterren van de hemel kunt koken. 

INDIVIDUELE INSCHRIJVING

Ben jij op zoek naar een kookworkshop die je alleen of met twee personen kunt volgen, kijk dan snel onderaan deze pagina. Voor deze workshops werken we met maximaal 16 deelnemers zodat iedereen genoeg aandacht krijgt van onze chefs en je echt ‘hands-on’ aan de slag kunt.

Je hebt alle tijd om je vragen aan onze chefs te stellen. We sluiten de workshop af met een heerlijke maaltijd.

"Wat een geweldige plek in hartje Den Haag! Je stapt in een soort droomwereld binnen, waar je samen de lekkerste gerechten op tafel tovert. Ik had nooit vegan gekookt, maar ga het nu zeker vaker doen. Alles wordt duidelijk uitgelegd, in een hele relaxte sfeer. En aan het eind van de avond gezellig met z'n allen aan tafel. Echt een aanrader! "

samen vegan koken

Wat houdt een kookworpshop bij FOAM The kitchen in?

 • We koken samen minimaal 13 recepturen
 • Uitleg over de ingrediënten en instructies tijdens het koken
 • Een schort in bruikleen
 • Alle recepturen achteraf per email
 • Álle drankjes zijn inclusief
 • Duur: ongeveer 3 uur, inclusief de lunch of het diner
 • Geen verborgen kosten
 • Wij doen de afwas en schoonmaak! 🙂
vegan kookworkshop foodtrip around the world

"Als je opzoek bent naar een vegan kook workshop, dan raad ik zeker Foam The Kitchen aan. Geweldige ervaring, super lekker eten! Ik kom graag nog eens! "

privé workshop

KOOKWORKSHOP als teamuitje of MET EEN GROEP

Onze workshops zijn te boeken voor groepen van 6 tot 25 personen. We hebben verschillende thema’s voor de privé workshops en kunnen vaak rekening houden met allergieën. De meest populaire thema’s zijn:

 • Asian streetfood
 • Foodtrip around the World
 • Libanees

Wil je meer informatie over een vegan workshop met je eigen groep? Vul dan het formulier in. Geen zin om te koken? Bestel dan eens een vegan catering op locatie, of kom naar onze lunchroom voor een vegan lunch of ontbijt in de Frederikstraat Den Haag.

"Echt heel blij dat FOAM niet alleen vegan inspiratie biedt via wat ze serveren in de frederikstraat, maar nu ook plantbased kookworkshops organiseren, in de andere locatie aan de boomsluiterskade. Vrijdag jl de basisworkshop fermenteren gevolgd: heel boeiend, heel leerzaam en: Heel Lekker! Op naar de volgende plantbased workshop! You have filled the void FOAM "

Winkelmand 0