Als hobbykok de sterren van de hemel koken.

Heerlijk vegan koken in Den Haag

VEGAN KOOKWORKSHOPs

KOOKWORKSHOP TWEE PERSONEN

"Wat een geweldige plek in hartje Den Haag! Je stapt in een soort droomwereld binnen, waar je samen de lekkerste gerechten op tafel tovert. Ik had nooit vegan gekookt, maar ga het nu zeker vaker doen. Alles wordt duidelijk uitgelegd, in een hele relaxte sfeer. En aan het eind van de avond gezellig met z'n allen aan tafel. Echt een aanrader! "

samen vegan koken

Wat houdt een kookworpshop in?

vegan kookworkshop foodtrip around the world

"Als je opzoek bent naar een vegan kook workshop, dan raad ik zeker Foam The Kitchen aan. Geweldige ervaring, super lekker eten! Ik kom graag nog eens! "

privé workshop

KOOKWORKSHOP MET EEN GROEP

"Echt heel blij dat FOAM niet alleen vegan inspiratie biedt via wat ze serveren in de frederikstraat, maar nu ook plantbased kookworkshops organiseren, in de andere locatie aan de boomsluiterskade. Vrijdag jl de basisworkshop fermenteren gevolgd: heel boeiend, heel leerzaam en: Heel Lekker! Op naar de volgende plantbased workshop! You have filled the void FOAM "

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Account aanmaken

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw gebruikersnaam of e-mailadres in en wij sturen je een nieuw wachtwoord op!

Winkelmand 0