Als hobbykok de sterren van de hemel koken.

Heerlijk vegan koken in Den Haag

VEGAN KOOKWORKSHOPs

Ben jij op zoek naar een vegan kookworkshop? Dan is FOAM The Kitchen jouw place to be.

Samen eten is gezellig maar samen koken is altijd een feest! Tijdens een kookworkshop bij FOAM The Kitchen ben je verzekerd van een ochtend, middag of avond vol kookplezier, gezelligheid en heerlijk eten.

Elke workshop die wij geven heeft een eigen thema en menu. Tijdens de workshop leer je een aantal basis kooktechnieken, je leert over nieuwe smaken en smaak combinaties, je proeft nieuwe ingrediënten en leert hoe je als hobbykok de sterren van de hemel kunt koken.

KOOKWORKSHOP TWEE PERSONEN

Ben jij op zoek naar een kookworkshop die je alleen of met twee personen kunt volgen, kijk dan eens bij een van onze open kookworkshops. Voor de open workshops werken we met maximaal 18 deelnemers zodat iedereen genoeg aandacht krijgt van onze chefs en je echt ‘hands-on’ aan de slag kunt.

Je hebt alle tijd om je vragen aan onze chefs te stellen en kunt, als jij dat wilt, natuurlijk ook je favoriete recepten delen met de overige deelnemers.

Omdat je vaak met gelijkgestemden deelneemt is de sfeer altijd gezellig!

"Wat een geweldige plek in hartje Den Haag! Je stapt in een soort droomwereld binnen, waar je samen de lekkerste gerechten op tafel tovert. Ik had nooit vegan gekookt, maar ga het nu zeker vaker doen. Alles wordt duidelijk uitgelegd, in een hele relaxte sfeer. En aan het eind van de avond gezellig met z'n allen aan tafel. Echt een aanrader! "

samen vegan koken

Wat houdt een kookworpshop in?

  • We koken samen minimaal 10 recepturen
  • Uitleg over de ingrediënten en instructies tijdens het koken
  • Een schort in bruikleen
  • Alle recepturen achteraf per email
  • Koffie, thee, water, wijn en bier
  • Duur: ongeveer 3 uur, inclusief de lunch of het diner
  • Wij doen de afwas! 
vegan kookworkshop foodtrip around the world

"Als je opzoek bent naar een vegan kook workshop, dan raad ik zeker Foam The Kitchen aan. Geweldige ervaring, super lekker eten! Ik kom graag nog eens! "

privé workshop

KOOKWORKSHOP MET EEN GROEP

Onze workshops zijn te boeken voor groepen van 7 tot 25 personen. We hebben verschillende thema’s voor de privé workshops. De meest populaire thema’s zijn:

  • Asian streetfood
  • Foodtrip around the World
  • Libanees

Wil je meer informatie over een vegan workshop met je eigen groep? Vul dan het formulier in. Geen zin om te koken? Bestel dan eens een vegan catering op locatie, of kom naar onze lunchroom voor een vegan lunch of ontbijt in de Frederikstraat Den Haag.

"Echt heel blij dat FOAM niet alleen vegan inspiratie biedt via wat ze serveren in de frederikstraat, maar nu ook plantbased kookworkshops organiseren, in de andere locatie aan de boomsluiterskade. Vrijdag jl de basisworkshop fermenteren gevolgd: heel boeiend, heel leerzaam en: Heel Lekker! Op naar de volgende plantbased workshop! You have filled the void FOAM "

Login
Account aanmaken

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw gebruikersnaam of e-mailadres in en wij sturen je een nieuw wachtwoord op!

Winkelmand 0