Vegan catering Den Haag

Wij koken geheel plantaardig en zoveel mogelijk biologisch.

Vegan lunch in Den Haag

VEGAN CATERING

Dat veganistisch eten niet saai hoeft te zijn bewijzen wij al meer dan 10 jaar. 

Onze klanten zijn stuk voor stuk blij verrast met onze vegan lunch opties, onze veganistische snacks, buffet catering en alle andere opdrachten die we verzorgen.

FOAM The kitchen verzorgt graag je catering in Den Haag en omstreken. Je kunt bij ons terecht voor een catering aan huis, de catering voor je bedrijfsfeest en andere evenementen-catering.

“In één woord GEWELDIG!!! Wat een megaprestatie: superlekker, voedzaam, gezond, kleurrijk en verantwoord. De vergadering liep er meteen een stuk ontspannener door. Bedankt namens alle deelnemers. Jullie gerechten passen uitstekend in het duurzaamheids- en vitaliteitsbeleid van onze organisatie.”

De lekkerste vegan catering in Den Haag

Vegan Lunch Catering

Ben je op zoek naar een lekkere en gezonde vegan lunch catering voor minimaal 15 personen in of rond Den Haag? Dan ben je bij FOAM The Kitchen aan het juiste adres. Wij cateren inmiddels 10+ jaren voor bedrijven, particulieren en overheids- instellingen. Ben je op zoek naar een echte Hollandse lunch met belegde broodjes en verse jus d’orange of ga je liever voor een wat meer unieke benadering met bijvoorbeeld onze kleurrijke, verse maaltijd salades, verse quiches en groenten sappen voor een echte powerboost?! Wij zijn van alle (groenten) markten thuis en bespreken graag waar je wensen liggen. Neem snel contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij werken met heerlijke verse producten en vaste leveranciers. Zo garanderen we altijd topkwaliteit en kunnen we ook nog eens snel leveren. Krijg jij ook al trek? 

Heerlijk vegan eten

Vegan Buffet

Voor zowel de lunch, het diner als een uitgebreide borrel is een buffet een gezellig en vrijblijvende optie voor uw gasten. Voor elk budget zijn er verschillende opties en in samenspraak met jou vinden we altijd een buffet wat bij jouw wensen past. Wij leveren een buffet al vanaf 15 personen maar vinden het ook geweldig om 200 mensen te serveren. 

We denken graag met je mee en zorgen er zo voor dat het buffet naar jouw smaak is en er daarnaast prachtig uit ziet. 

Borrel in Den Haag?

Vegan Borrelhapjes

Bij het samenstellen van onze vegan borrelhapjes assortiment maken we gebruik van mooie plantaardige ingrediënten en vinden we het daarnaast heel belangrijk dat de borrelhapjes er prachtig uit zien. Wij zijn er van overtuigd dat smaak een beleving is van meer dan alleen wat je proeft. Wij cateren borrelbites vanaf een besteding van € 300,- exclusief BTW en bezorging. Ben je benieuwd wat we zoal aanbieden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heerlijke catering in Den Haag

Offerte aanvragen

Heb je interesse in onze catering service? Vul dan dit formulier in. Wij komen dan binnen 24 uur met een voorstel! 

Winkelmand 0